0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Verhalen van medewerkers

Samenwerken met fijne collega’s

12 april 2022

Mijn naam is Corry en toen ik een half jaar geleden in Helmond kwam wonen ging ik meteen op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk. Tot mijn verhuizing had ik als vrijwilliger bij de Voedselbank in Eindhoven gewerkt en ik ging op zoek naar een functie in dezelfde richting. Al snel had ik de site van Super Sociaal gevonden. Ik stelde een mailtje op en werd direct uitgenodigd voor een gesprek. De rest is geschiedenis en inmiddels werk ik al een maand of vijf bij de Super Sociaal.

Het voelt goed als de winkel klaar is om klanten te ontvangen

Ik durf mezelf “manusje van alles” te noemen. Dat betekent dat ik in het magazijn artikelen sorteer, de winkelrekken bijvul en zo nu en dan zit ik achter de kassa.

We hebben een leuk team, we respecteren elkaar en verzetten samen flink wat werk. Het voelt goed wanneer de winkel weer mooi gespiegeld en klaar is om klanten te ontvangen.

Het geeft voldoening om dat voor onze klanten te mogen doen.

Dus:  Zoek jij leuk vrijwilligerswerk waarin je samenwerkt met fijne collega’s en gewaardeerd wordt, kom dan eens langs bij Super Sociaal.

Corry