0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Zoek je een veilige plek?

We bieden veiligheid, nabijheid en stabiliteit

Opvang

SMO 5 Aanbod 5 Opvang

Thuis & Toekomst

Een (t)huis hebben, is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In ieders leven kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor je (soms plotseling) niet meer veilig bent thuis, niet zelfstandig kunt wonen, geen dak boven je hoofd hebt of houvast in je leven mist. Bij SMO vind je dan een veilige plek. Van daaruit kun je met onze hulp je leven weer beter op de rit krijgen. In al onze opvanglocaties staan onze medewerkers voor veiligheid, nabijheid en stabiliteit.

De Koning

De Koning

Ben je jong of jongvolwassen, met of zonder kind(eren), dan is De Koning waarschijnlijk de beste plek voor jou. Daar kun je terecht voor opvang, begeleiding en hulp voor korte of voor langere tijd zijn.
Huize d’n Herd

Huize d’n Herd

Ben je een volwassene zonder kinderen en heb je geen dak boven je hoofd of is zelfstandig(er) wonen voor jou niet mogelijk, dan kijken we of we je kunnen helpen met een begeleidingstraject en een opvangplaats.
Noodopvang

Noodopvang

In de noodopvang bieden we mensen een veilige plek om te slapen, een maaltijd en de mogelijkheid om te douchen. In totaal hebben we ruimte voor zes mensen.