0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Zoek je een veilige plek?

Wil je werkervaring opdoen?

Hulp nodig om zelfstandig te blijven wonen?

Kun je je boodschappen nauwelijks betalen?

Aanbod

SMO 5 Aanbod

SMO biedt professionele hulp als je nu niet voor jezelf of je gezin kunt zorgen. We bieden onderdak, tijdelijk en voor een langere periode. We begeleiden ook aan huis. Wanneer het lastig is de financiën op orde te krijgen en te zorgen voor jezelf.

Misschien zit je thuis en lukt het je niet om van die bank af te komen of een fijne werkplek te vinden? Dan hebben wij verschillende oplossingen om weer naar een fijn dagritme te gaan voor jou. Een plek waar je andere mensen ontmoet, die begrijpen wat je meemaakt.

En we hebben een supermarkt waar je boodschappen kan doen als je wekelijks van een klein budget moet rondkomen.

Kijk rond op onze site, en bel of chat met ons als je van onze hulp gebruik wil maken. Daar zijn we voor en dat doen we graag voor je.

Opvang

Opvang

Bij SMO kun je terecht voor onderdak, een veilige plek van waaruit jij met onze hulp je leven weer beter op de rit kunt krijgen.
Begeleiding thuis

Begeleiding thuis

Onze begeleiding bij jou thuis is er altijd op gericht om voor jou een stabiele woonsituatie te creëren van waaruit jij zo zelfstandig mogelijk kunt leven.
Dagbesteding

Dagbesteding

Wil je graag zinvol bezig zijn in een veilige werkomgeving waar je begeleiding krijgt en waar men begrip heeft voor jouw situatie?
Boodschappen

Boodschappen

Lukt het je niet om voldoende dagelijkse boodschappen te doen in een gewone supermarkt, dan ben je bij Super Sociaal van harte welkom.