0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Boodschappen doen met een klein budget

Gezond eten hoeft niet duur te zijn

Super Sociaal

SMO 5 Aanbod 5 Boodschappen 5 Super Sociaal

Kun je (tijdelijk) niet of nauwelijks rondkomen van je inkomsten en heb je een ‘Verklaring inkomen tot 100%/130% van de bijstandsnorm’? Dan heb je bij Super Sociaal recht op goedkope boodschappen (gemiddeld ongeveer 70% van de normale supermarktprijs). Heb je grotere, structurele financiële tekorten door schulden, dan kom je mogelijk in aanmerking voor nóg goedkopere boodschappen. In dat geval kun je met een professionele hulpverlener een gemotiveerd en onderbouwd verzoek indienen.

Super Sociaal heeft ongeveer 250 verschillende producten in de winkel, waaronder dagelijks vers vlees, dagelijks vers brood, verschillende soorten groenten, fruit en zuivel, en een assortiment van alle gangbare producten uit de supermarkt. Zelfs voor een bosje bloemen kun je in de winkel terecht. Als je toegelaten wordt, krijg je een winkelpas op naam, kies je helemaal zelf wat je nodig hebt en reken je daarna af bij de kassa. Net zoals in iedere andere supermarkt.

Kun je geen inkomensverklaring krijgen van de gemeente, bijvoorbeeld omdat je zelfstandig ondernemer bent, ga dan toch eens langs bij Super Sociaal: waar mogelijk leveren we natuurlijk maatwerk. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website van Super Sociaal.

De rijdende supermarkt staat elke donderdag (m.u.v. feestdagen) op vaste tijden in Beek en Donk, Lieshout en Aarle-Rixtel.

"Supermarkt voor minima"

Super Sociaal
Engelseweg 127
5705 AC Helmond
www.supersociaal.nl