0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Denk jij aan een overstap naar de zorg?

Ontdek je mogelijkheden bij SMO!

Dankbaar werk met betekenis

Staat jouw baan ertussen?

Zijinstromer

SMO 5 Over SMO 5 Werken bij SMO 5 Zijinstromer

Wèl een zorghart, (nog) géén opleiding in de gevraagde richting?

Bij SMO ben je van harte welkom! Wij vinden het namelijk het allerbelangrijkst dat onze medewerkers een passie hebben voor hun werk. Dat ze met liefde hun bed uitkomen voor onze cliënten. Dat ze bijvoorbeeld voldoening halen uit een lach op iemands gezicht toveren na een grapje, samen taart eten om kleine en grote successen te vieren en iemand helpen om zijn of haar passie (terug) te vinden.

Die passie en dat talent heeft niet iedereen! Heb jij dit wél, maar heb je geen (of nog geen) opleiding in de gevraagde richting? Denk je erover een overstap te maken naar de maatschappelijke zorg? Laat dat je dan niet tegenhouden. We kijken graag samen met jou hoe jouw wensen aansluiten bij onze mogelijkheden.

  Enthousiast? Dit kun je doen:

   

  1. Stuur een open sollicitatie

  Ben je enthousiast, maar is er op dit moment geen functie voor jou beschikbaar of heb je (nog) niet de gevraagde achtergrond? We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. 

  Stuur jouw open sollicitatie met je motivatie en cv naar: sollicitatie@smo-helmond.nl.

   

  2. Kijk eens naar het werk-leerprogramma van Lefgozer

  SMO werkt samen met Lefgozer. Bij Lefgozer begeleiden ze je bij het maken van de overstap naar de zorg. Zij zorgen ervoor dat je in korte tijd een volledig gediplomeerde mbo 3 of 4 zorgprofessional bent binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg of bij maatschapplijke zorg. Ze geven je een baangarantie met vast contract.

  Kijk voor meer informatie én om je aan te melden op: https://www.lefgozer.nu/ 

  Onze vacatures:

  Waarom werken bij SMO?