0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Verhalen van medewerkers

Ik voel me op mijn plek bij SMO

8 augustus 2022

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Simone Timmermans en ik ben sinds 2020 als staffunctionaris verantwoordelijk voor alle facilitair zaken binnen SMO.
SMO is een hele fijne organisatie waar ik me erg op mijn plek voel.

De afdeling facilitair draagt zorg voor het onderhoud, de veiligheid en hospitality binnen de locaties van SMO. Ik richt me in mijn dagelijkse werk op de ondersteuning van het primair proces en ben o.a. verantwoordelijk voor de receptie, huishoudelijke dienst, de beheerders, het gebouwenbeheer, ICT, contractbeheer en daarnaast alle andere facilitaire zaken. Ik doe dit niet alleen, maar samen met mijn team.
Samen zorgen wij elke dag weer, dat medewerkers zich op het primair proces kunnen richten en bewoners een fijne en veilige leefomgeving hebben.

Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de nieuwbouw van Huize d’n Herd en neem ik deel in de projectgroep nieuwbouw. Het is een enorm leuk en uitdagend project. Er komt ontzettend veel bij kijken en het is dan ook heel erg interessant om het hele proces van begin tot eind  te mogen meemaken. Zo denk ik onder andere mee over de indeling van de ruimtes, de inrichting van het pand en de te gebruiken materialen. Waar nodig sluit ik contracten met leveranciers af. Van de vloerkeuze tot beslissen waar een stopcontact moet komen, zo breed is het. De laatste fases van dit project zijn zorgen dat het pand klaar is voor ingebruikname en het verhuizen van de bewoners. Als iedereen dan verhuisd is, zorgt het team facilitair dat alles waar men in het nieuwe gebouw tegenaan loopt wordt opgelost; de nazorg. Elk stukje van dit proces brengt weer andere uitdagingen met zich mee.

Ik ben trots dat ik hier deel van mag uitmaken!