0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Verhalen van medewerkers

“Het voelt als een vriendenclub met een gezamenlijk doel”

24 maart 2022

Hallo, ik zal mij eerst even voorstellen ….
Mijn naam is Henk van Horrik en ik ben ongeveer drie jaar geleden met pensioen gegaan. Dit wil niet zeggen dat ik stil zit, ik vind het fijn om toch nog deel te nemen aan én iets voor de maatschappij te kunnen betekenen. Ik werk daarom sinds 2019 als vrijwilliger bij de Super Sociaal.

Hoe ik bij de Super Sociaal terecht kwam

Ik had voorheen eerlijk gezegd geen idee wat de Super Sociaal is, maar via een oud collega die daar regelmatig haar boodschappen deed kwam ik met hen in contact. Ik ontmoette er oud collega’s en mijn voormalige baas was destijds bedrijfsleider bij de Super Sociaal. Die sprak mij gelijk aan of ik interesse had in vrijwilligerswerk en daar voelde ik wel voor.

Mijn werkdag

Super Sociaal heeft een fijn team met een prettige werksfeer. Ik voel me bij mijn collega’s veilig en op mijn gemak. Het voelt als een vriendenclub met een gezamenlijk doel “klaar staan voor elkaar en de klanten die de winkel bezoeken”.
Wat het extra leuk maakt zijn de sociale contacten er is altijd tijd om een praatje te maken met de klanten. Dat contact vind ik heel leuk en geeft mij het gevoel dat ik iets kan betekenen voor de medemens. Onze klanten hebben het moeilijk om rond te komen met het budget dat ze hebben. Super Sociaal is daarom een uitkomst voor mensen met een kleine portemonnee.
Heb jij tijd over en wil je net als ik ruimte maken om deel te nemen aan de maatschappij, kom dan eens op bezoek. Ik sta klaar voor een praatje en uit ervaring kan ik je nu al meegeven dat ik elke dag geniet om lekker bezig te zijn.

De groeten van Henk.