0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Ben jij graag buiten bezig?

Ontmoet anderen en doe werkervaring op

Op een fijne, groene plek

De Bundertjes

SMO 5 Aanbod 5 Dagbesteding 5 De Bundertjes

Ieder mens is uniek en heeft eigen dromen en eigen krachten. Wij gaan in alles wat wij doen uit van de persoonlijke wensen en krachten van mensen en sluiten hierop aan met een zinvolle en waardevolle daginvulling. Door te doen waar je blij van wordt én waar je goed in bent, krijg je zelfvertrouwen, enthousiasme en ritme. Belangrijke elementen die helpen om stappen te zetten naar een krachtig leven.

De Bundertjes is in Helmond echt een begrip. Deze biologische tuinderij ligt in een prachtig groen gebied tussen het Helmonds kanaal en het riviertje de Gulden AA. Op deze mooie plek, waar van alles te beleven is voor iedereen, kun jij een mooie bijdrage leveren aan het mooi houden van De Bundertjes. Er is namelijk altijd van alles te doen. Denk aan hout hakken, werken in de tuin, snoeien, onkruid wieden, fruit en groenten oogsten, dieren verzorgen of de gastvrouw/heer op het terras en in de winkel assisteren. Allemaal écht werk, maar dan in een veilige omgeving waar je de begeleiding krijgt die jij nodig hebt, afgestemd op jouw mogelijkheden.

Ook voor wie er niet werkt, is het heerlijk bij De Bundertjes. De winkel, het terras en de speelweide zijn voor publiek geopend van april t/m oktober. Kijk op de website van de Bundertjes voor meer informatie.

"Een rustgevende plek"

De Bundertjes
Bosselaan 2
5702 NV Helmond
www.debundertjes.nl

0492-526280