0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Ben jij graag buiten bezig?

Ontmoet anderen en doe werkervaring op

Op een fijne, groene plek

De Bundertjes

SMO 5 Aanbod 5 Dagbesteding 5 De Bundertjes

Stappen zetten naar een krachtig leven

Ben jij op zoek naar een waardevolle dagbesteding in Helmond? Dan is werken bij de Bundertjes iets voor jou. Ieder mens is uniek en heeft eigen dromen en eigen krachten. Wij gaan in alles wat wij doen uit van de persoonlijke wensen en krachten van mensen en sluiten hierop aan met een zinvolle en waardevolle dagbesteding. Door te doen waar je blij van wordt én waar je goed in bent, krijg je zelfvertrouwen, enthousiasme en ritme. Belangrijke elementen die helpen om stappen te zetten naar een krachtig leven.

 

De Bundertjes: écht werk in een veilige omgeving

Dagbesteding De Bundertjes in Helmond, lmond echt een begrip. Deze biologische tuinderij ligt in een prachtig groen gebied tussen het Helmonds kanaal en het riviertje de Gulden AA. Op deze mooie plek, waar van alles te beleven is voor iedereen, kun jij een mooie bijdrage leveren aan het mooi houden van De Bundertjes. Er is namelijk altijd van alles te doen. Denk aan hout hakken, werken in de tuin, snoeien, onkruid wieden, fruit en groenten oogsten, dieren verzorgen of de gastvrouw/heer op het terras en in de winkel assisteren. Allemaal écht werk, maar dan in een veilige omgeving waar je de begeleiding krijgt die jij nodig hebt, afgestemd op jouw mogelijkheden.

 

Bezoekers zijn meer dan welkom!

Ook voor wie er niet werkt, is het heerlijk bij De Bundertjes. Veel fietsers houden er even pauze met een lekker kopje koffie. De Bundertjes ligt namelijk direct aan de fietsroutes ‘rondje Helmond’ en ‘de Waterpoortroute’.

Er is een winkel waar we verse groenten verkopen, rechtstreeks van het land. Dat proef je! De bijen op de Bundertjes produceren bijzonder lekkere honing, die je ook in de winkel kunt kopen. Verder verkopen we er jam, sambal, soms ook fruit, bloemen en planten. Allemaal afkomstig van de zorgtuinderij. Loop gerust eens binnen.
De winkel en de aangrenzende speelweide zijn voor publiek geopend van april t/m oktober.

 

Vrijwilligers gezocht

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen bij onze dagbesteding in Helmond? Wij kunnen altijd hulp gebruiken bij het bijhouden van de tuin en het verzorgen van de dieren. Vind je het fijn om buiten te werken en ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan is vrijwilligerswerk op de Bundertjes misschien wel iets voor jou! Klik hier voor meer informatie.

"Een rustgevende plek"

De Bundertjes
Bosselaan 2
5702 NV Helmond

0492-526280

Openingstijden:
De Bundertjes is, vanwege de winter, gesloten voor bezoekers tot mei 2024.