0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Wil je werkervaring opdoen?

Samen op zoek naar jouw talent, kracht en passie

Vakkennis opdoen

Ontmoet anderen

Jobfactory

SMO 5 Aanbod 5 Dagbesteding 5 Jobfactory

We gaan uit van iemands kracht

Ben jij op zoek naar een leuke dagbesteding in Helmond? Dan is de Jobfactory iets voor jou. Ieder mens is uniek en heeft eigen dromen en eigen krachten. Wij gaan in alles wat wij doen uit van de persoonlijke wensen en krachten van mensen en sluiten hierop aan met een zinvolle en waardevolle dagbesteding. Door te doen waar je blij van wordt én waar je goed in bent, krijg je zelfvertrouwen, enthousiasme en ritme. Dat gaat je helpen om stappen te zetten naar een krachtig leven.

Écht werk, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden

Werken bij Jobfactory, dagbesteding in Helmond, lijkt heel erg op werken in een reguliere werkomgeving. We passen het werktempo en de werkzaamheden aan op wat voor jou mogelijk is. Op onze afdelingen werken wij voor echte klanten: opdrachtgevers uit het bedrijfsleven. Zo hebben we een timmerwerkplaats, een creatieve werkplaats, een productie-afdeling en een keuken. In de keuken bereiden we verse kant-en-klaar-maaltijden, die in de Super Sociaal worden verkocht.

Skôn, ons eigen meubelmerk

Naast werken voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, hebben we óók ons eigen meubelmerk: Skôn. We kijken bij Skôn als eerste naar wat iemand (nog beter) wil leren. Daar bedenken we producten bij. De producten worden verkocht op verschillende plekken in Helmond. Zo hebben we ook een eigen winkel in het gebouw van Stichting Kringloopwinkel Helmond.

Een fijne, veilige omgeving

Je werkt bij onze dagbesteding in Helmond samen met andere deelnemers, jouw collega’s. Op de afdelingen is de sfeer fijn. Er is ruimte om alleen te werken, maar ook om samen te werken. Zo leg je op een gemakkelijke manier contact met anderen, als je dat wilt.

Wij zorgen ervoor dat jij je veilig voelt, dat jij je werk goed kunt doen en dat je daarbij de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Kijk ook eens op de website van ons eigen meubelmerk Skôn!

"Werk dat bij me past"

Jobfactory
Engelseweg 127
5705 AC Helmond

0492-574798