0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Nieuws

Super Sociaal Doneeractie

8 november 2022 | Nieuws


Op dit moment worden we allemaal getroffen door de hoge energiekosten en prijsstijgingen. Steeds meer mensen kunnen hun boodschappen en hun hogere vaste lasten niet meer betalen. Wat nou als jij de energiecompensatie niet nodig hebt en hiermee een ander kan helpen?

In Helmond doen inmiddels 1450 mensen hun boodschappen bij Super Sociaal, maar dit aantal stijgt snel. Bij onze supermarkt in Helmond doen mensen met een inkomensverklaring hun boodschappen goedkoper dan in een reguliere supermarkt.

Ook voor Super Sociaal wordt het inkopen van goedkope boodschappen steeds uitdagender. Wij kunnen jouw hulp daarom ontzettend goed gebruiken. Met jouw
donatie houden wij de boodschappen goedkoop voor de mensen die dit het hardst nodig hebben.

Voor meer informatie of vragen kijk op: supersociaal.nl of mail naar info@supersociaal.nl


Doneren kan via: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=iJmBhcNYRPWGg36OHFDPdw&qsl_reqcnt=1


Laatste nieuws

Jaarplan 2024

In het jaarplan 2024 presenteren wij onze doelen voor 2024. Ons meerjarenbeleid is nog steeds onze gids, maar we reageren óók op nieuwe ontwikkelingen die zich voordoen. Lees hier de digitale versie.

Forensische dienstverlening

SMO Helmond heeft de aanbesteding voor forensische dienstverlening definitief gegund gekregen vanuit de DJI…

Uitslag onderzoek cliënttevredenheid 2023

Hoe ervaren de mensen die wij begeleiden de ondersteuning van SMO? Om daar achter te komen hebben wij eind 2023 een clienttevredenheidsonderzoek gedaan. Wij zijn ontzettend trots op de uitslag. De gemiddelde rapportcijfers van een 8,2 voor de begeleiding, een 7,9 voor...