0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Nieuws

Ons nieuwe Huize d’n Herd: tijd voor feest!

19 juni 2024 | Nieuws

Vorige maand zijn onze bewoners verhuisd naar het nieuwe Huize d’n Herd. Na een eerste korte periode wennen, was het tijd voor een feest.

De bewoners en de medewerkers van Huize d’n Herd hebben samen gevierd dat ze in deze fijne, nieuwe omgeving mogen wonen en werken. Dit nieuwe pand biedt plek aan in totaal 83 mensen, die hier tijdelijk of soms permanent (beschermd) wonen.

Tijdens een gezellige feestavond hebben ze genoten van livemuziek van de band 3Cover en heerlijke hapjes, die te verkrijgen waren bij de verschillende foodtrucks.

Onze dank gaat uit naar Stichting Steun Welzijnszorg. Zij hebben deze mooie avond mede mogelijk gemaakt.

Laatste nieuws

Publiek jaarverslag 2023

2023 was opnieuw een jaar, waarin SMO volop in beweging was. Lees alle verhalen om te zien wat voor bijzondere organisatie SMO inmiddels is geworden! Ga naar de digitale versie!

Huize d’n Herd is klaar

Het nieuwbouwpand van Huize d’n Herd, opvanglocatie van Stichting Maatschappelijke Opvang Helmond e.o., is klaar. De bewoners verhuisden woensdag 22 mei naar het nieuwe pand.Huize d’n Herd, opgericht in 1967, is een begrip in Helmond. Sinds 1983 is de opvang voor dak-...

We hebben de sleutel!

Wat een bijzondere dag vandaag. We hebben de sleutel in ontvangst genomen van het nieuwe pand van Huize d'n Herd. We zijn Bouwbedrijf van de Ven en Bergopwaarts ontzettend dankbaar voor al hun harde werk. Het is nu aan ons om het pand klaar te stomen voor de bewoners,...