0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Nieuws

Programma Skôn Dutch Design Week 2022

20 oktober 2022 | Nieuws

Skôn presenteert “Somebody’s trash is somebody’s treasure!”
Een lange afstand tot de arbeidsmarkt?! Echt niet, wij zijn onderdeel van de arbeidsmarkt. Wij maken écht skôn werk, werk dat onderdeel is van een waardeketen. 
Wat voor de één klinkt als een minder goede eigenschap, is voor de ander juist heel erg waardevol! Hier geven wij vorm aan door gebruik te maken van elkaars talenten en grondstoffen.

Van 22-30 oktober staan wij met al onze talenten op het terrein van Piet Hein Eek, Halvemaanstraat 30 te Eindhoven. Er worden iedere dag inspirerende talks gegeven. Dat mag je niet missen! Het programma van de Dutch Design Week vind je hieronder.

Laatste nieuws

Publiek jaarverslag 2022

Ons publiek jaarverslag van 2022 is klaar. Onze medewerkers én mensen die bij ons wonen en/of begeleid worden vertellen daarin over onze belangrijkste hoogtepunten van het jaar. Lees het jaarverslag hier.

Bezoek wethouder van Dijk Huize d’n Herd

Donderdagavond 15 juni bezocht wethouder van Dijk onze opvanglocatie Huize d'n Herd voor een praatje met bewoners en collega's. Het bezoek maakte veel indruk bij de wethouder: "De verhalen van de passanten, bewoners en de medewerkers hebben indruk gemaakt. Wat ook...

Stop Femicide! #nietéénmeer

MINISTERS: VOORKOM NOG MEER SLACHTOFFERS FEMICIDE, HAAL TABOE WEG! Woensdag 8 maart - Het aantal gevallen van femicide – de moord op een vrouw omdat ze een vrouw is – is in Nederland fors hoger dan in ons omringende landen. Het Landelijk Netwerk Veilig Thuis, met 25...