0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Nieuws

Programma Skôn Dutch Design Week 2022

20 oktober 2022 | Nieuws

Skôn presenteert “Somebody’s trash is somebody’s treasure!”
Een lange afstand tot de arbeidsmarkt?! Echt niet, wij zijn onderdeel van de arbeidsmarkt. Wij maken écht skôn werk, werk dat onderdeel is van een waardeketen. 
Wat voor de één klinkt als een minder goede eigenschap, is voor de ander juist heel erg waardevol! Hier geven wij vorm aan door gebruik te maken van elkaars talenten en grondstoffen.

Van 22-30 oktober staan wij met al onze talenten op het terrein van Piet Hein Eek, Halvemaanstraat 30 te Eindhoven. Er worden iedere dag inspirerende talks gegeven. Dat mag je niet missen! Het programma van de Dutch Design Week vind je hieronder.

Laatste nieuws

Jaarplan 2024

In het jaarplan 2024 presenteren wij onze doelen voor 2024. Ons meerjarenbeleid is nog steeds onze gids, maar we reageren óók op nieuwe ontwikkelingen die zich voordoen. Lees hier de digitale versie.

Forensische dienstverlening

SMO Helmond heeft de aanbesteding voor forensische dienstverlening definitief gegund gekregen vanuit de DJI…

Uitslag onderzoek cliënttevredenheid 2023

Hoe ervaren de mensen die wij begeleiden de ondersteuning van SMO? Om daar achter te komen hebben wij eind 2023 een clienttevredenheidsonderzoek gedaan. Wij zijn ontzettend trots op de uitslag. De gemiddelde rapportcijfers van een 8,2 voor de begeleiding, een 7,9 voor...