0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Nieuws

Collega Kim, Jobfactory, genomineerd beste praktijkopleider Nederland

29 februari 2024 | Nieuws

Wat zijn wij trots op Kim van Asten, werkbegeleider bij de Jobfactory. Zij is genomineerd voor de verkiezing beste praktijkopleider 2024 in de sector ‘voedsel, groen en gastvrijheid’.

Kim is één van de tien genomineerde praktijkopleiders voor mbo-studenten in de sector ‘voedsel, groen en gastvrijheid’. 28 februari 2024 maakte SBB dat bekend.

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Op de werkvloer van het bedrijf leren ze praktische en sociale vaardigheden.

Maandag 13 mei organiseren de MBO Raad en SBB het Uitblinkersgala. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. Tevens worden op dat evenement ook de overallwinnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang beste leerbedrijf of beste praktijkopleider van Nederland noemen.

Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders voor de mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij een aanzienlijk deel an de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening.

Laatste nieuws

We hebben de sleutel!

Wat een bijzondere dag vandaag. We hebben de sleutel in ontvangst genomen van het nieuwe pand van Huize d'n Herd. We zijn Bouwbedrijf van de Ven en Bergopwaarts ontzettend dankbaar voor al hun harde werk. Het is nu aan ons om het pand klaar te stomen voor de bewoners,...

Jaarplan 2024

In het jaarplan 2024 presenteren wij onze doelen voor 2024. Ons meerjarenbeleid is nog steeds onze gids, maar we reageren óók op nieuwe ontwikkelingen die zich voordoen. Lees hier de digitale versie.

Forensische dienstverlening

SMO Helmond heeft de aanbesteding voor forensische dienstverlening definitief gegund gekregen vanuit de DJI…