0492 – 52 50 98 info@smo-helmond.nl

Wil je werkervaring opdoen?

Samen op zoek naar jouw talent, kracht en passie

Vakkennis opdoen

Ontmoet anderen

Jobfactory

SMO 5 Aanbod 5 Dagbesteding 5 Jobfactory

Ieder mens is uniek en heeft eigen dromen en eigen krachten. Wij gaan in alles wat wij doen uit van de persoonlijke wensen en krachten van mensen en sluiten hierop aan met een zinvolle en waardevolle daginvulling. Door te doen waar je blij van wordt én waar je goed in bent, krijg je zelfvertrouwen, enthousiasme en ritme. Dat gaat je helpen om stappen te zetten naar een krachtig leven.

Werken bij Jobfactory lijkt heel erg op werken in een reguliere werkomgeving. We passen het werktempo en de werkzaamheden aan op wat voor jou mogelijk is. Op onze afdelingen werken wij voor echte klanten: opdrachtgevers uit het bedrijfsleven. Zo hebben we een timmerwerkplaats, een creatieve werkplaats, een productie-afdeling en een keuken.
Naast werken voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, hebben we óók onze eigen productlijn! Producten die we samen met onze deelnemers hebben bedacht. In de keuken bereiden we verse kant-en-klaar-maaltijden, die in de Super Sociaal worden verkocht.

Je werkt samen met andere deelnemers, jouw collega’s. Op de afdelingen is de sfeer fijn. Er is ruimte om alleen te werken, maar ook om samen te werken. Zo leg je op een gemakkelijke manier contact met anderen, als je dat wilt.

Wij zorgen ervoor dat jij je veilig voelt, dat jij je werk goed kunt doen en dat je daarbij de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Kijk ook eens in de shop van Jobfactory!

"Werk dat bij me past"

Jobfactory
Engelseweg 127
5705 AC Helmond
www.jobfactory.nl

0492-574798